Pékek Minősítése

Profi pékségek kenyereinek minősítése

A hagyományokkal szakítva a pékségek mostantól nem versenyeznek, hanem évről évre egy profi zsűri által minősíttethetik majd termékeiket. Idén fehér/félbarna és teljes kiőrlésű kategóriában várjuk a kenyereket, amelyeket a zsűri külalak, bélzet és íz alapján három minőségi osztályba sorol: arany, ezüst és bronz minősítés jár az arra érdemes kenyereknek. Mivel nem verseny, ezért a termékek tömege nem lényeges, azonban a kenyerek kizárólag az alábbi alapanyagokból készülhetnek: liszt, víz, kovász (liszt és víz) valamint só.

A profi zsűri

Csapody Balázs
Kistücsök étterem
Mihályi László
Mihályi Patisserie
Nádházi Moby István
M’sBakery UK
Ruprecht László
SVÉT

Nevezési határidő: augusztus 19.

előzetes regsztráció

kenyér minősítésre

A kenyerek leadásának időpontja és helyszíne:
2024. augusztus 20. kedd 10 óra, Magtár

Keresd a versenyregisztrációt!